Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 27 okt 2019

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand november

Bepalen wat je nou weer gaat kijken op Netflix is soms net zo lastig als van je vervelende ex afkomen. Frustrerend, maar geen paniek. Aankomende maand verschijnen namelijk weer gloednieuwe films en series op de streamingdienst. Wij zetten alles alvast op een rijtje dus bingewatchen maar.

Er komen namelijk nog genoeg nieuwe leuke dingen aan die wij sowieso gaan kijken volgende maand. Van spannende thrillers tot aan vrolijke comedy’s. Dit verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

Nieuw op Netflix in november

Het is soms lastig bij te houden wat er allemaal verschijnt en verdwijnt op Netflix. Alles verandert aan de lopende band en zelfs wij houden het soms niet meer bij. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met alle nieuwe films en series op Netflix voor de maand november. Zo hoef jij alleen nog maar met een zak chips op de bank te ploffen.

1. THE END OF THE F***ING WORLD: Seizoen 2 – 5 november

We schreven al een tijdje geleden dat de releasedatum van het tweede seizoen van TEOTFW bekend was gemaakt. Goed nieuws voor alle fans, want het is bijna zover. Op 5 november gaat het tragische en grappige verhaal van James en Alyssa verder.

Het eerste seizoen van TEOTFW gaat over een jongen die zichzelf als psychopaat ziet, genaamd James. Samen met Alyssa gaan ze op een road trip omdat ze weg willen van de saaie wereld waarin ze leven. James heeft constant het idee om Alyssa op een bepaald moment te vermoorden, maar ondertussen gebeuren er allerlei andere dingen. Het einde van de laatste aflevering liet van alles aan de verbeelding over.

2. MORTEL – 21 november

Er komt eindelijk weer een nieuwe crime drama serie op Netflix te staan. De nieuwe Franse serie gaat over een drietal middelbare scholieren. De groep gaat op zoek naar een moordenaar en schakelt daarbij de hulp in van een voodoogeest, want waarom ook niet. Zoals te verwachten valt, gaat dit helemaal mis en blijkt de kracht van de voodoogeest toch iets sterker dan de scholieren dachten.

3. Merry Happy Whatever – 28 november

Goed nieuws voor iedereen met donkere humor. De serie Merry Happy Whatever en een Amerikaanse dark-comedy serie en is vanaf eind november te zien op de streamingdienst. Een vader met een sterke wil krijgt het moeilijk wanneer zijn dochter haar vriendje meeneemt voor kerst. Bereid je voor op een hele lading sarcastische opmerkingen en kerstsferen.

4. Holiday in the Wild – 1 november

Het hoeft niet allemaal één groot horrorfeest te zijn natuurlijk. Netflix komt ook met genoeg feel good films aankomende maand. Een van deze feel good films is de Netflix-Original Holiday In The Wild. De romantische film gaat over een vrouw wiens huwelijk van hele korte duur was. Haar man besloot haar al snel te verlaten, maar zij besluit om alsnog op huwelijksreis te gaan naar Afrika, om hier heel wat avonturen te beleven.

5. ATYPICAL: Seizoen 3 – 1 november

Voor fans van de serie ATYPICAL is het ook feest. Het derde seizoen staat namelijk vanaf 1 november eindelijk op Netflix. De serie draait om het leven van de achttienjarige Sam Gardner, die zich in het autismespectrum bevindt. In het derde seizoen gaan we verder met het avontuur van Sam die de bizarre wereld om hem heen probeert te begrijpen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand november
Sluiten