Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann | LinkedIn Entertainment 25 september 2020

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in oktober

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je heel Netflix hebt uitgekeken. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt in de maand oktober.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

1. The Haunting of Bly Manor – 9 oktober

Het vervolg op het angstaanjagende Haunting of Hill House is geïnspireerd op verschillende verhalen van Henry James. The Haunting of Bly Manor volgt het verhaal van een vrouw die op twee kinderen past in huize Bly Manor. Ze begint vreemden om en in het huis te zien en dingen worden heel erg eng.

2. Rebecca – 21 oktober

Rebecca is een psychologische thriller die gebaseerd is op een verhaal van Daphne du Maurier. Niet de minste namen spelen mee, want Lily James en Armie Hammer maken onder anderen deel uit van de cast. Ook Kristin Scott Thomas en Keeley Hawes hebben een rol. Netflix beschrijft Rebecca zelf als een “mesmerising and gorgeously rendered psychological thriller”. Wij kunnen niet wachten.

3. Emily in Paris – 2 oktober

Eerder schreven we al over de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris. De nieuwe serie komt van de hand van Sex and The City creator Darren Star en vertelt het verhaal van de Amerikaanse Emily Cooper. Ze verhuist naar Parijs om voor een groot marketingbedrijf te werken. We volgen haar tijdens het maken van nieuwe vrienden, het starten van een nieuw leven en natuurlijk al haar romances in de meest romantische stad ter wereld.

4. Unsolved Mysteries volume 2 – 19 oktober

Volume 2 van de Netflix-serie Unsolved Mysteries gaat verder dan het eerste seizoen. Twee afleveringen worden buiten de Verenigde Staten gefilmd. Co-creator Terry Dunn Meurer vertelde eerder aan The New York Post dat ze zaken volgden in Brazilië. Er zijn in totaal zes nieuwe afleveringen en dus zes cold cases om de detective in ons naar boven te halen.

5. The Trial of the Chicago 7 – 16 oktober

De Trial of the Chicago 7 is gebaseerd op de rechtszaken van The Chicago Seven. Een groep protestanten tegen de Vietnamoorlog die beschuldigd werden van complot en aanzetten tot geweld. Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen, Yahya Abdul-Mateen II en Jeremy Strong spelen in de film. Vanaf 16 oktober op Netflix.

6. Line of Duty: seizoen 5 – 5 oktober

Als je fan bent van Line of Duty (wie niet), hebben we goed nieuws. Er komt een gloednieuw seizoen naar Netflix en wij kunnen niet wachten om te smullen. De serie volgt het verhaal van John Corbett en zijn missie om te bewijzen dat Ted Hastings een corrupte agent is.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in oktober
Sluiten