Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand september

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je heel Netflix hebt uitgekeken. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt in de maand september.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

1. The Lawyer (1 september)

The Lawyer is een Zweeds-Deense thriller van de makers van The Bridge. In de serie volgen we Frank en zijn adoptiezus Sara, ze groeiden op in twee aparte pleeggezinnen. Sara is een politieagente en Frank een succesvolle advocaat. Ze gaan samen op zoek naar de moordenaar van hun ouders en dat brengt een hoop spanning met zich mee. De serie is op 1 september op Netflix verschenen, bingewatchen maar.

2. Million Dollar Beach House (26 augustus)

Heb je het laatste seizoen van Netflix-serie Selling Sunset al gezien en kun je niet wachten? Dan is Million Dollar Beach House een goede optie. In de serie volgen we een aantal jonge makelaars die dure villa’s in The Hamptons verkopen. Bereid je voor op dure huizen, luxe en natuurlijk heel veel drama.

3. Undercover: seizoen 2 (6 september)

De fans van Undercover kunnen eindelijk hun hart ophalen, want vanaf 6 september staat het tweede seizoen op Netflix. In het tweede seizoen zit Ferry Bouman (Frank Lammers) vast in de gevangenis en zint hij op wraak op de twee undercoveragenten (Anna Drijver en Tom Waes) die hem daar kregen. Het belooft weer spannend en hilarisch te worden, want ook Elise Schaap is weer terug in het nieuwe seizoen. Een minpuntje: er verschijnt iedere week een aflevering, dus we kunnen niet bingewatchen.

4. Enola Holmes (23 september)

Het is de ochtend van haar zestiende verjaardag maar wat een feest had moeten worden, veranderd in een drama. De moeder van Enola Holmes (Milly Bobby Brown) verdwijnt en door haar broers wordt ze naar een kostschool gestuurd. Ze slaat op de vlucht om haar moeder terug te vinden en belandt in een avontuur. Vanaf 23 september op Netflix.

5. Revolutionary Road (1 september)

Revolutionary Road, met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de hoofdrollen vertelt een romantisch drama. Het verhaal is gebaseerd op de roman van Richard Yates uit 1961 en kreeg verschillende Oscar-nominaties. De film gaat over een liefdeskoppel in de jaren 50, dat gevangen zit in een sleur. Na een mislukte poging om te verhuizen, ontstaan ook in hun huwelijk barsten.

6. Love, Guaranteed (3 september)

De romantische komedie Love, Guaranteed is iets luchtiger. Rachel Leigh Cook (She’s All That) en Damon Wayans Jr. (New Girl) vertolken de hoofdrollen in deze film. We volgen Susan, een hardwerkende advocaat die de eindjes maar net aan elkaar kan knopen. Ze neemt vooral kleine zaken en verdient daardoor weinig. Dan ontmoet ze Nick, die met haar een datingsite wil aanklagen omdat hij na 900 dates zijn ware liefde nog niet heeft gevonden. Susan duikt in de wereld van online dating met alle gevolgen van dien.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand september
Sluiten