Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 24 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe seizoen van Élite heeft een (bijna) hele nieuwe cast en zó ziet die eruit

Dat er een vierde seizoen van Élite zou komen, wisten we natuurlijk al. Hoe en wat precies was het wachten nog op. Tot nu. Er is namelijk meer nieuws. Bijna de gehele cast van het vierde seizoen is anders én ze gaan hele andere avonturen beleven.

Daar wil jij natuurlijk het fijne van weten, dat begrijpen we. Komt-ie.

Élite seizoen vier

Eerder werd al bevestigd dat het goed zou kunnen dat enkele van je favoriete leerlingen van Las Encinas niet meer terug zouden komen in een nieuw seizoen. En dat is nu bevestigd. Ander (Arón Piper), Cayetana (Georgina Amorós), Samuel (Itzan Escamilla), Omar (Omar Ayuso), Rebeka (Claudia Salas) en Gúzman (Miguel Bernardeau) zullen in ieder geval weer verschijnen in seizoen vier,

Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandeze n Martina Cariddi worden nog aan de cast toegevoegd, is te zien op de nieuwe post van Netflix op Instagram.

Elk einde kent een nieuw begin. Maak kennis met de cast van Élite seizoen 4!

Geplaatst door Netflix op Maandag 20 juli 2020

Afscheid nemen van een deel

Dat betekent dus ook dat we van een aantal castleden afscheid moeten nemen. Carla (Ester Expósito), Lu (Danna Paola), Polo (Álvaro Rico), Nadia (Mina El Hammani) en Valerio (Jorge López) keren niet terug in het nieuwe seizoen.

Een grote verrassing? Dat valt wel mee. In het laatste seizoen was namelijk te zien dat Nadia, Lu en Carla hun diploma hebben gehaald en dus Las Encinas zullen verlaten. Dat Polo het nieuwe seizoen niet heeft gehaald, is je vast ook niet ontgaan.

Seizoen vier

Wanneer seizoen vier precies verschijnt is nog onduidelijk. Wel wordt het nieuwe seizoen nu gemaakt, dus het kan ook dat we nog even moeten wachten tot het nieuwe jaar. Wat het verhaal wordt, zijn we ook nog niet helemaal achter.

In het laatste seizoen zagen we hoe de groep het nieuwe schooljaar in ging, dus het zou kunnen dat de verhaallijn vanaf daar weer verder gaat.

In de tussentijd op zoek naar iets leuks om te kijken op Netflix? Wat dacht je van Zac Efron in zijn eigen docuserie? Hier lees je er alles over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het nieuwe seizoen van Élite heeft een (bijna) hele nieuwe cast en zó ziet die eruit
Sluiten