Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 20 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Er komt een nieuwe documentaire over Ted Bundy en die belooft nóg heftiger te zijn

De kans is klein dat je nog nooit hebt gehoord van Ted Bundy. De beruchte seriemoordenaar kwam begin dit jaar weer in opspraak door een verfilming van zijn verhaal en nooit eerder gehoorde tapes. Ineens wist ie-de-reen wie deze vreselijke man was. Goed nieuws voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhaal want er komt een nieuwe documentaire uit.

De documentaire over Ted Bundy zal nog meer interviews hebben. Onder andere zijn voormalige vriendin en haar dochter spreken zich uit over de seriemoordenaar.

Documentaire over Ted Bundy

De documentaire wordt op Amazon Prime Video gereleased en is dus gelukkig ook in Nederland te zien. Dat is zeker de moeite waard want we komen achter nog veel meer details over Ted. De serie van vijf afleveringen zal ergens in 2020 uitgebracht worden en zal de naam ‘Ted Bundy: Falling for a Killer’ heten.

Zijn voormalige vriendin Elizabeth Kendall en haar dochter Molly geven dus verschillende interviews in de documentaire. De twee hebben de spotlight afgelopen veertig jaar vermeden, maar zullen zich dus wel uitspreken in de show. Ze zullen vertellen hoe Ted thuis was, wanneer hij niet bezig was met het vermoorden en kidnappen van vrouwen.

Ted Bundy in zijn privéleven

Het is de kans voor fans van True Crime series om erachter te komen hoe de seriemoordenaar in zijn privéleven was. Naast Elizabeth en Molly komen er ook verhalen voorbij van mensen die zijn aanvallen overleefden. Sommige overlevenden spreken zich voor het eerst uit, dus dat beloven heftige verhalen te worden.

In een statement van Amazon staat: “Ted Bundy: Falling for a Killer reframes Bundy’s crimes from a female perspective – uncovering the disturbing and profound way in which Bundy’s pathological hatred of women collided with the culture wars and feminist movement of the 1970s, culminating in what is perhaps the most infamous true crime saga of our time.”

Meer weten over Ted Bundy? Wij hebben dertien van zijn meest griezelige uitspraken ooit op een rijtje gezet.

Tyla

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe documentaire over Ted Bundy en die belooft nóg heftiger te zijn
Sluiten