Wait, what?! Deze week verschijnt er een nieuwe documentaire over Joe Exotic

Vraag ons naar het meest bijzondere (in de breedste zin van het woord) wat we op Netflix hebben gezien de afgelopen tijd, en we kunnen niks anders zeggen dan Tiger King. Wie kent hem niet?! Hoewel Joe Exotic in de gevangenis zit op het moment, komt er deze week nog een nieuwe documentaire over de dierentuineigenaar: Surviving Joe Exotic.

Je ziet de nieuwe documentaire niet op Netflix, maar op Animal Planet.

Nieuwe documentaire over Tiger King

De nieuwe documentaire heet Surviving Joe Exotic en gaat over – jawel – Joe himself en de dieren uit zijn park. De dierentuineigenaar zit nu natuurlijk vast, maar alle beelden zijn voor de veroordeling opgenomen. Sterker nog, de beelden waren eerst bedoeld voor een tv-programma (Wolves and Warriors). Toch is besloten om er nu een losse documentaire van te maken.

De documentaire Surviving Joe Exotic gaat vooral over de dieren in de G.W. Zoo die aan de dierentuineigenaar zijn ontsnapt, maar dat de dierentuineigenaar himself ook een rol te pakken heeft, is een ding dat zeker is. Check het zelf maar in de sneak peek hier onder.

Tiger King Park

Even terug naar Tiger King, dé serie waardoor de hele wereld bekend werd met de extravagante en zeer aparte dierentuineigenaar. In Tiger King draaide het allemaal om Joe Exotic én dierenrechtactiviste Carole Baskin. De serie was een enorme hit en eindigde met Joe Exotic in de gevangenis. Daarmee kwam er niet écht een einde aan de strijd tussen Joe Exotic en Carole – hey all you cool cats and kittens – Baskin.

Wat blijkt? Carole Baskin heeft het complete park van Tiger King in handen gekregen. No joke. Na zeven jaar is Joe Exotic zijn dierenpark dan toch echt kwijt. Omdat Joe in de gevangenis zat (op het moment van de uitspraak), moet eigenaar Jeff Lowe – je weet wel, ook beroemd door de serie – het park leeg halen. Meer hierover lezen? Dat kan hier.

Reageer op artikel:
Wait, what?! Deze week verschijnt er een nieuwe documentaire over Joe Exotic
Sluiten