Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe parels – Dit zijn de films en series die je deze week wil checken op Netflix

Netflix is the gift that keeps on giving. Regelmatig verschijnen er nieuwe pareltjes op de streamingsdienst en deze week regent het releases. Verveel jij je met dit sobere weer? Wij vertellen welke  nieuwe Netflix films en series het kijken waard zijn.

Wedden dat jij straks aan de buis gekluisterd zit? Het barst van de nieuwe content op Netflix en daarom komen wij deze week ons huis amper uit. Een paar goede snacks erbij en wij zijn gelukkig.

5x nieuwe films en series op Netflix die je deze week wil checken

Tv aan en gaan.

1. Whose Vote Counts, Explained

In de documentaire Whose Vote Counts, Explained gaan de makers in op het systeem van de Amerikaanse verkiezingen. Van het tellen van de stemmen tot de fouten in het protocol: je kijkt het precies op tijd voor de nieuwe verkiezingen.

2. American Murder: The Family Next Door

True crime fans maakt je borst maar nat, want op 30 september lanceerde Netflix de documentaire over de moord op de Watts familie. Onze nekharen gaan overeind staan van deze gruwelijke gebeurtenis, toch kunnen we niet wachten om de docu te kijken.

3. Emily in Paris

Morgen is het dan eindelijk zover: de hyped serie Emily in Paris verschijnt op Netflix. De serie schijnt de nieuwe Sex and the City te zijn, dus dat belooft wat. Het verhaal gaat over Emily die haar droombaan in Parijs accepteert en een glamorous leven tegemoet gaat, met alle gevolgen van dien.

4. Unsolved Mysteries – seizoen 2

De true crime liefhebbers komen deze week niets te kort, want naast American Murder komt ook seizoen twee van Unsolved Mysteries online. Voor wie deze serie niet kent: iedere aflevering wordt er een nieuwe luguber mysterie ontrafeld, waarvan de waarheid nog nooit aan het licht is gekomen.

5. Jane the Virgin – seizoen 5

Al jaren hebben een zwak voor deze serie – of moeten we telenovela zeggen? – en daarom keken we lang uit naar het vijfde seizoen. Maandag kwam ‘ie online en wij zijn verkocht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuwe parels – Dit zijn de films en series die je deze week wil checken op Netflix
Sluiten