Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 8 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Er komt een nieuwe serie over Joe Exotic en dit is wat we weten

Het kan niet anders dan dat je er wel iets over hebt gehoord: Tiger King. De docuserie op Netflix is namelijk een mega hype. In de serie staat de strijd tussen excentrieke wildparkeigenaar Joe Excotic en dierenactiviste Carole Baskin centraal.

Mocht je de docuserie nog niet hebben gezien, dan weet je wat je te doen staat. Kun je daarna direct door naar de nieuwe serie die eraan zit te komen – want oh my god, hoe geweldig – die komt er. Can’t wait.

Nieuwe serie over Joe Exotic

Comedienne Kate MCKinnon liet in november 2019 al weten dat ze van plan was een serie te produceren, gebaseerd op het verhaal rondom de Tiger King. Toch kwam het er niet van, omdat ze geen zender of streamingdienst kon vinden die de serie wilde financieren.

Ha, achteraf gezien een lachertje. Nu staan ze allemaal in de rij, aangezien de docuserie op Netflix een enorme hit is. De nieuwe serie zou ook gaan over de vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin, iets wat in de huidige serie ook centraal staat.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Het verhaal achter Tiger King valt niet in een serie van zeven afleveringen uit te leggen, dus kom maar door.

De acteurs

Niemand minder dan McKinnon herself zal – naast haar rol als executive producer – de rol van dierenactiviste Carole Baskin op zich nemen. Wie Joe Exotic zal spelen is nog niet bekend.

Joe Exotic zelf had er zo zijn ideeën over en had gehoopt dat niemand minder dan Brad Pitt de rol op zich zou nemen. Acteurs Dax Shepard, Jared Leto, Shane West en Edward Norton hadden zichzelf al aangeboden. Niet het minste rijtje om uit te kiezen, als je het ons vraagt.

Extra aflevering

Wanneer we deze nieuwe serie kunnen verwachten is nog niet bekend. Tot die tijd zul je het moeten doen met het feit dat er nog een extra aflevering op Netflix komt.

Jawel, je leest het goed. Er komt nog een achtste aflevering, vertelt Jeff Lowe in een video aan een speler van Los Angeles Dodgers. Hij onthult dat filmmakers naar zijn huis zouden komen voor opnames. Het schijnt dat we niet lang meer op deze extra aflevering hoeven wachten, Netflix is daar nu druk mee bezig.

Samen Netflixen tijdens de quarantaine? Met Netflix Party kan het gewoon.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe serie over Joe Exotic en dit is wat we weten
Sluiten