Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 9 mrt 2020

De nieuwe tattoo van Ashley Benson is zo relatable dat wij hem ook willen

We hoeven natuurlijk niemand te vertellen dat Ashley Benson on fire is. De actrice bezocht alle fashion weeks en zat front row tijdens de shows van Hugo Boss en Stella McCartney tot Balmain. Natuurlijk zelf ook gekleed in de meest prachtige looks van het moment. Maar tussen alle drukte door had Ashley nog tijd om een nieuwe tattoo te laten zetten.

En wij moeten zeggen: de nieuwe tattoo van Ashley is relatable as fuck. We denken er zelfs over na om hem zelf ook te laten zetten.

Ashley Benson

Voor de mensen die echt onder een steen hebben geleefd: Ashley is een bekende actrice en de vriendin van supermodel Cara Delevingne. Ook model Kaia Gerber, die bijna alle shows liep, behoort tot de vriendengroep van Ashley. Genoeg over haar sociale kringen, de Pretty Little Liars actrice wist namelijk een gaatje te vinden voor twee nieuwe tattoos voordat ze naar Parijs vertrok. En die tattoos liet ze door niemand minder dan bekende celebrity tattoo artist Jon Boy in New York zetten.

Geïnspireerd door haar liefde voor de Franse hoofdstad en natuurlijk het Franse eten, liet Ashley een passende tekst tatoeëren. Op haar linkerarm liet ze namelijk de tekst ‘Pommes Frites’ zetten. En wij kunnen alleen maar zeggen: begrijpen we. Het is één van de beste tattoos die we in tijden hebben gezien, we hebben direct zin in french fries.

Paris Fashion Week

Ashley showde de nieuwe tattoo tijdens de show van Giambattista Valli in Parijs. Ze droeg een witte ruffle tip met een zwarte pantalon en zwarte pumps. Verder droeg ze een staart die geïnspireerd was op Ariana Grande, gecombineerd met paarse oogschaduw en een prachtig glanzende huid.

Toch was de ‘Pommes Frites’ niet de enige tattoo die ze bij Jon Boy liet zetten. Op haar rug liet ze in cursief handschrift ‘California’ zetten. Een ode naar haar thuisbasis (waar ze vermoedelijk met Cara woont) in Los Angeles.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De nieuwe tattoo van Ashley Benson is zo relatable dat wij hem ook willen
Sluiten