Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Fashion 27 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Deze wil je hebben – De nieuwe Nike Air Force 1 Floral

YES! Nike heeft ons een sneak preview van hun nieuwe sneakers gegeven en we willen ze hebben! De nieuwe Nike Air Force 1 Floral sneakers zijn de perfecte sneakers voor de lente vanwege de vrolijke bloemetjesprint. Laat de temperatuur maar stijgen.

Nike Air Force 1

Je hebt de klassieke, witte editie van de Nike Air Force 1 waarschijnlijk wel (afgetrapt) in je kast liggen. In de loop van de jaren groeide deze schoen uit tot een ware klassieker onder de sneakers. Hij past net zo goed bij je sporty outfit als onder je pantalon en blouse die je draagt naar werk.

Nike Air Force 1 Pink Floral

Voor de liefhebbers van roze onder ons: de Nike Air Force 1 Pink Floral is alles wat je wilt. Het lichtroze leer heeft een vrolijke bloemenprint in pastelkleuren. Perfect voor onder je zomerse jurkje.
Hebben? Je bestelt ze hier.

Nike Air Force 1 Pink Floral

Nike Air Force 1 Black Floral

Voor de donkergestemden onder ons is er de Nike Air Force 1 Black Floral. Een zwarte sneaker, ook met bloemenprint. Iets minder lente-achtig, maar zeker niet minder leuk.
Je bestelt deze ge-wel-di-ge sneaekers hier.

Nike Air Force 1 Black Floral

De Nike Air Force 1 Floral zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar.

Dit vind je interessant:

Inspiratie: 20 x de mooiste lente-outfits met witte sneakers

sneakerjagers.nl

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze wil je hebben – De nieuwe Nike Air Force 1 Floral
Sluiten