OMG – Nike lanceert een nieuwe Air Force 1 met verborgen kleuren

Dat Nike lekker bezig is met nieuwe sneakers lanceren, weten we inmiddels. Afgelopen maanden kwamen er van de klassieke sneakers enorm veel nieuwe releases uit. De Air Max en Jordans verschijnen allemaal in een nieuw jasje. Nu ook de Air Force 1, de sneaker die op Instagram razend populair is.

De nieuwe release van de Air Force 1 bevat zelfs verborgen kleuren. En die moet je zelf tevoorschijn halen.

Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is natuurlijk een klassieker van het merk. Toch komen ze deze lente weer met een nieuwe update van de sneaker. En niet zomaar één, want in deze sneaker zit een leuk DIY-projectje. Dat lijkt ons dan weer perfect voor quarantaine, toch? Goed, we willen meer weten. De nieuwe Nike-sneaker heeft een textiel laag die consumenten eraf kunnen trekken. Op het moment dat ze dat doen, komt er een verborgen kleur onder de laag vandaan.

Als je denkt dat je een saaie witte Nike Air Force 1 koopt, heb je het dus mis. Op de schoen staat de tekst “Tear Here”, zodat je precies weet waar je de laag eraf moet trekken. Na het verwijderen van de lagen komen er felle kleuren als rood, oranje en blauw tevoorschijn. Ideaal dus voor de mensen die nog een leuk DIY-project zoeken terwijl ze in quarantaine zitten.

nike sneaker air force 1
Nike Nike

Eigen stijl

Misschien wel nog leuker is dat je volledig je eigen stijl kunt maken van de sneaker. Zo kun ze wit houden, maar ook één laag van de schoen verwijderen. Op die manier houd je volledig je eigen stijl, maar loop je wel met de nieuwste Nike Air Force 1 sneakers. Overigens zijn er twee varianten van de sneaker, met verschillende kleuren. Zo kun je alsnog de stijl kiezen die het beste bij jou past. Kijk alvast op de Nike website voor een mooie sneakpeek.

Reageer op artikel:
OMG – Nike lanceert een nieuwe Air Force 1 met verborgen kleuren
Sluiten