Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 14 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Tof: Nike kondigt een Stranger Things collectie aan

Nog maar drie weken wachten totdat het derde seizoen van Stranger Things live gaat. Het seizoen wordt niet gelanceerd op zomaar een dag, maar op een bijzondere: Independence Day in de Verenigde Staten. Om het seizoen van deze fantastische serie te vieren, kondigt Nike een collectie geheel in Stranger Things-thema aan.

Nike is niet het eerste bedrijf dat een Stranger Things collectie uitbrengt. We schreven al eerder over H&M die Stranger Things een collectie uitbracht, als ode aan de Netflix serie. Maar waar het bij H&M vooral draait om zwemkleding voor tijdens een duikje in the Hawkins Community Pool, gaat het bij Nike om kleding en voornamelijk schoenen.

Nike x Stranger Things

Binnenkort lopen wij erbij in het stijltje van Eleven, Mike, Will en alle andere personages. Nike brengt namelijk een capsule collectie uit volledig in throwback 80’s stijl. Schoenen, shirts en de hele bende. In de serie zien we geregeld Nikes voorbijkomen en daarom is deze samenwerking eerlijk gezegd geen verassing.

Nike.com on Twitter

We acknowledge that several shipments from 1985 have gone missing. Please call 1.800.561.1985(??) with any info. https://t.co/Lm5LYr5wio

Nike kondigde de collectie in mysterieuze Stranger Things stijl aan, het kan ook niet anders. Deze tweet deed ons al vermoeden dat er een collectie in samenwerking met onze favoriete Netflix serie aankwam, maar het volgende Instagram-bericht bevestigt het helemaal. Nike x Stranger Things is een ding.

ORIGIN: Shipment from Beaverton, OR⁣ DATE: June 12, 2019⁣ STATUS: In-Transit, Hawkins, IN⁣ ETA: Scheduled, 6/27/19⁣ ETA: Scheduled, 7/1/19⁣ MORE INFO: Link in bio

97.9k Likes, 686 Comments – Nike Sportswear (@nikesportswear) on Instagram: “ORIGIN: Shipment from Beaverton, OR⁣ DATE: June 12, 2019⁣ STATUS: In-Transit, Hawkins, IN⁣ ETA:…”

Swipe naar rechts voor meer foto’s

In dit voorproefje zien we schoenen, een shirt, een hoodie en een pet volledig in Hawkins High School thema, inclusief de bekende tijgermascotte. Deze zomer gaan we dertig jaar terug in de tijd en kleden we ons – dankzij Nike – als Hawkins High School scholieren.

Op 27 juni zal de capsule collectie in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn. Wanneer het in Nederland te koop is, dat is nog onbekend. Wij hopen dat het voor 4 juli hier is, zodat we volledig in thema het derde seizoen kunnen bingen.

Hello Giggles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Tof: Nike kondigt een Stranger Things collectie aan
Sluiten