De nieuwe chunky dad sneakers van Nike zijn dé perfecte lenteschoenen

Dat de ugly dad sneakers een trend zijn, daar kunnen niet meer omheen. Menig it girl loopt rond met dit chunky schoeisel aan haar voeten. Van de Fila Disruptor II’s tot peperdure Balenciaga’s: veel merken brengen een ‘lomp’ model uit. De Nike M2K Tekno passen perfect in dit rijtje thuis.

We moesten er misschien allemaal even aan wennen, maar onderhand zijn we van deze grove sneaker trend gaan houden. Hoe vaker we het zien, hoe leuker we het vinden. Misschien heb jij zelf wel een paar ugly dad sneakers in de kast staan of misschien ben je wel op zoek naar het perfecte paar. Ben jij van die tweede categorie? Dan is de Nike M2K Tekno misschien wat voor jou.

Nike M2K Tekno

Nike maakt al jaren onze favoriete sneakers. Vroeger liepen we allemaal op de Nike Roshe Run’s – remember? – , daarna de Nike Huarache’s, gevolgd door de Nike AirMax 95 en momenteel zijn vooral de klassieke Nike AirForce weer favoriet. De Nike M2K Tekno is Nike’s antwoord op de dad sneakers trend en is beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren.

De schoen hieronder bestaat uit de kleurencombinatie wit-turquoise-zwart, wat uiteraard perfect is voor de lente. Het is een retro-achtige sneaker en het model is allesbehalve fijntjes. De sneaker is geïnspireerd op de Air Monarch sneakers, een ander grof model van Nike. Met de neon trend in ons achterhoofd zien we onszelf hier al helemaal op rondparaderen komend seizoen.

Nike chunky sneakers

Het beste aan alles is dat ze ook prima te betalen zijn, je bestelt ze hier voor €100,-.

Andere kleur?

Geen fan van turquoise? Of ben jij opzoek naar een andere kleur? De sneakers zijn verkrijgbaar in tal van andere kleuren. Je bestelt sommige varianten nu op Zalando met 25% korting. Hieronder vind je onze favorieten, het liefst bestellen we ze allemaal.

Nike M2K Tekno
Nike M2K Tekno
nike m2k tekno
nike m2k tekno

Lol – Nike verkoopt nu fanny pack slippers

HypeBae

Reageer op artikel:
De nieuwe chunky dad sneakers van Nike zijn dé perfecte lenteschoenen
Sluiten