Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 19 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Wow – Nikkie Tutorials verloor bijna 20 kilo en wij weten hoe

De wereldberoemde Nikkie Tutorials heeft afgelopen drie maanden een enorme verandering ondergaan, eentje waar geen mes bij komt kijken. Nope, Nikkie is namelijk zelf bijna twintig kilo afgevallen en wij willen wel weten hoe ze dat heeft gedaan.

Het geheim van Nikkie Tutorials

Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze hier en daar wat aan zichzelf heeft laten doen. De laatste drie maanden heeft ze weer een enorme verandering ondergaan, maar dat heeft ze volledig aan zichzelf te danken.

Nikkie vertelde onlangs in een interview met Beaumonde dat ze maar liefst achttien kilo is afgevallen in drie maanden tijd en natuurlijk wil iedereen weten wat haar geheim is.

Achttien kilo afgevallen

Nikkie heeft al vaker gesport met een personal trainer, maar er is wel een specifieke reden waarom het afvallen haar nu wél gelukt is. Voorheen sportte ze altijd in een grote sportschool, waar ze zichzelf nooit helemaal durfde te geven. Ze schaamde zich voor haar rode hoofd na het sporten en hield zich daarom maar in.

Inmiddels heeft Nikkie een privé gym waar ze samen met haar vrienden kan sporten en dat blijkt dus enorm te hebben geholpen. Ze staat elke dag op de loopband en dat heeft ervoor gezorgd dat ze achttien kilo is afgevallen. In drie maanden tijd. WHUT?! Naast het vele sporten heeft ze ook haar voeding aangepast en is ze aanzienlijk minder gaan eten.

??‍♀️?✨

231.7k Likes, 954 Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “??‍♀️?✨”

Nadeel van het afvallen

Nikkie geeft toe dat ze al niet zo tevreden was met haar borsten, of zoals ze het zelf noemt “theezakjes”. Het afvallen is dat niet bepaald ten goede gekomen dus ze wil nu graag nog haar borsten laten doen.

Te cute – Nikkie Tutorials zag er 10 jaar geleden heel anders uit

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wow – Nikkie Tutorials verloor bijna 20 kilo en wij weten hoe
Sluiten