Renée
Renée Love & Life 27 jul 2018

Hoeveel Nikkie Tutorials met één Instagram foto verdient is #goals

Als één girl in de beautybizz het gemaakt heeft, dan is het Nikkie Tutorials wel. Sinds haar veertiende timmert ze al hard aan de weg en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Mede dankzij haar 12 miljoen volgers op Instagram kan ze prima leven van de ~influencer~ life.

Ze tikt as we speak bijna de 13 miljoen aan, waarna Nikkie Tutorials nóg meer waard is. Maar ze hoeft nu ook niet te klagen, hoor. Met één Instagram foto verdient ze ongeveer je halve jaarsalaris.

Wat Nikkie Tutorials met één Instagram foto verdient

Het verbaast je waarschijnlijk totaal niet dat je Nikkie Tutorials in het lijstje met best betaalde beauty influencers tegenkomt. Wie wil samenwerken met de glow queen moet namelijk de portemonnee trekken. Het is niet goedkoop om je product door de YouTuber te laten promoten.

Bedrijven die de 12,5 miljoen volgers van Nikkie willen bereiken betalen zo een schamele 13.000 euro voor een foto. EEN FOTO. Zoals deze bijvoorbeeld:

all smiles because of you ??? – heads up glow babies, tomorrow I’m posting a NEW video up on my channel, but in the mean time head over to @maybelline’s channel for a NEW Makeup Like This! #maybellinepartner

656.2k Likes, 3,335 Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “all smiles because of you ??? – heads up glow babies, tomorrow I’m posting a NEW video up on my…”

Selfmade

Als dit niet #goals is, dan weten wij het ook niet meer. We kunnen grapjes over influencers blijven maken, maar Nikkie is hartstikke selfmade en ze verdient ieder euro die nu op haar naam staat.

Ze heeft haar carrière vanaf de grond opgebouwd tot waar het nu is en we geloven dat er alleen maar méér op de planning staat. Zoals een eigen make-up collectie, pls?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Hoeveel Nikkie Tutorials met één Instagram foto verdient is #goals
Sluiten