AWW – Nikkie Tutorials heeft een nieuwe vriend en maakt het Instagram official

Het lijkt de laatste tijd enorm goed te gaan met Nikkie Tutorials. We schreven laatst al dat de 24-jarige make-up artist enorm veel was afgevallen en er fantastisch uitziet, maar nu is er meer nieuws. Nikkie heeft namelijk een nieuwe vriend en ze zien er té schattig uit samen.

De ex van Nikkie Tutorials

Vorig jaar liet Nikkie de Jager A.K.A Nikkie Tutorials in mei weten dat haar relatie met Rick officieel voorbij was. De twee waren maar liefst zes jaar samen, maar het liep uiteindelijk toch stuk. Waarom? Omdat Rick besloot om even vreemd te gaan, iets dat natuurlijk echt totaal niet kan.

Mochten jullie vergeten zijn hoe Rick eruit ziet dan kan je dat hier terugzien in een video van Nikkie.

Nieuwe vriend van Nikkie Tutorials

Maar goed, nadat Nikkie het uitmaakte met deze kneus was het een hele tijd rustig op gebied van de liefde. Tot nu toe dan, want het blijkt dat de make-up goeroe een nieuwe vlam heeft. Gisteren postte ze een foto op Instagram Stories waarop te zien is dat ze iemands hand vasthoudt.

Nikkie tutorials nieuwe vriend

Op de foto staat het volgende: “I wanna let you know that for the last 4 months my life has changed. I know I never post much about my private life but you guys needed to know.” Het is dus wel duidelijk dat Nikkie on to bigger and better things is. Maar natuurlijk vroegen we ons daarna wel meteen af wie deze mysterieuze man is.

Gelukkig maakte de beroemde visagist al snel de identiteit van haar nieuwe relatie bekend met een Instagram post. De caption luidt: “the biggest 2018 hit that wasn’t included in my new video yesterday…. 🤭❤️ meet the guy that has changed my life! 💑✨”

Al met al kunnen we dus wel concluderen dat het mega goed gaat met Nikkie. Na bijna twintig kilo te zijn afgevallen, heeft ze nu ook de liefde weer gevonden. We zijn super blij voor Nikkie en hopen veel meer lieve foto’s te zien.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Wow – Nikkie Tutorials laat zien hoeveel ze is afgevallen met deze foto

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
AWW – Nikkie Tutorials heeft een nieuwe vriend en maakt het Instagram official
Sluiten