Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 7 augustus 2019

Breaking – Nikkie Tutorials gaat trouwen met haar vriend

De dag waarvan we allemaal hoopten dat ‘ie ooit zou komen, is eindelijk aangebroken. Beautyguru Nikkie Tutorials is verloofd. Op Instagram deelt ze het nieuws met de rest van haar volgers.

Nikkie Tutorials is verloofd

Youtuber Nikkie Tutorials is op een heerlijke vakantie met haar vriend in Italië. Op Instagram deelt ze prachtige kiekjes van de reis, maar gisteravond deelde ze wel iets heel bijzonders. Ze post namelijk een foto van haar en haar partner met de caption: “YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. ???????✨”

YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. ???????✨

1.9m Likes, 44.8k Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. ???????✨”

Prachtige locatie

Het is dus eindelijk zover, Nikkie Tutorials gaat trouwen. Op Instagram stories deelde ze al wat magische video’s van de plek waar Dylan Drossaers haar mee naartoe had genomen. Eerlijk is eerlijk, als er één locatie de perfecte locatie is om op één knie te gaan, dan is het daar wel.

Op Instagram stories deelde ze na de proposal ook nog een video van zichzelf waar ze terecht de enórme verlovingsring laat zien. Wij zijn superblij voor Nikkie en zijn benieuwd naar de bruiloft (en de gastenlijst natuurlijk).

Reageer op artikel:
Breaking – Nikkie Tutorials gaat trouwen met haar vriend
Sluiten