Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 23 augustus 2018

Te cute – Nikkie Tutorials zag er 10 jaar geleden heel anders uit

Als iemand de afgelopen tien jaar keihard aan de weg heeft getimmerd, dan is het onze Nikkie Tutorials wel. En met succes, want dankzij haar miljoenen volgers heeft ze een prachtig huis voor zichzelf én vliegt ze de hele wereld over. Maar weet je nog dat Nikkie er back in the days heel anders uitzag?

Natuurlijk is daar een logische verklaring voor. Toen Nikkie haar Nikkie Tutorials kanaal begon op haar veertiende was ze een tiener, nu is ze een volwassen vrouw. Maar laten we niet vergeten dat ze er geen geheim van maakt dat fillers haar goede vriendin zijn.

Dat is juist zo tof aan Nikkie: ja, ze zag er vroeger anders uit. Maar ze komt wel eerlijk uit voor wat ze wel en niet laat doen. Op YouTube en op Instagram is ze één van de weinigen die daar super open over is.

Hoe Nikkie Tutorials er vroeger uitzag

De NSMBL-redactie is een Nikkie Tutorials fan van het eerste uur. Zodra Nikkie een pica deelt van vroeger krijgen we weer een glimp van de jonge ster en awh, dit is toch lief? We waren bijna vergeten dat ze er zo uitzag toen ze haar eerste video op YouTube deelde:

THANK GOD FOR PUBERTY AND FILLERS ?✨

1.1m Likes, 10.4k Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “THANK GOD FOR PUBERTY AND FILLERS ?✨”

KIJK NOU. Heerlijk dat ze haar eerste video nog gewoon online heeft staan.

Makeup Tutorial; My first official Look for YT.

My first tutorial! Please give me some feedback, on what i can do better :) FAVORITE MAKEUP BRUSHES: http://www.sigmabeauty.com/?Click=15557

Hoeveel Nikkie Tutorials met één Instagram foto verdient is #goals

Reageer op artikel:
Te cute – Nikkie Tutorials zag er 10 jaar geleden heel anders uit
Sluiten