Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 12 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

NikkieTutorials deelt waarom ze geen kinderen wil en de reden is heftig

Nikkie de Jager timmert hard aan de weg en is misschien wel de meest succesvolle YouTuber van Hollandse bodem. Nikkie – a.k.a NikkieTutorials – ontmoette menig celebrity, zo deed ze de make-up van Kim K en Jessie J. Maar dat haar leven niet over rozen gaat, dat deelde Nikkie in een interview met Vogue. Ze legt uit waarom ze geen kinderen wil.

De 25-jarige make-up guru knielde onlangs nog voor Rihanna en deed mee aan programma’s als ‘Wie is de Mol’. Met de dag houden we meer van Nikkie, want wat is dit een leuk mens. Ze is nu een aantal maanden samen met haar vriend Dylan en veel van haar online ‘glow babies‘ zijn benieuwd of de twee kinderen willen. Het antwoord is heel simpel: nee.

Nikkie is erg gepest

Nikkie gaf duidelijk antwoord op deze persoonlijke vraag, zonder twijfel vertelde ze dat ze geen kinderwens heeft. Nikkie heeft helaas veel te maken gehad met pesterijen in haar jeugd en weet daarom als geen ander hoe hard de wereld kan zijn. De meest lelijke opmerkingen kreeg lieve Nikkie naar haar hoofd geslingerd, daar knapt natuurlijk niemand van op.

“Ik was vroeger onzeker over letterlijk alles. Toen ik zestien was en van m’n moeder brood moest halen, ging ik eerst anderhalf uur make-uppen. Voor de lol, ja, maar ook wel een beetje uit angst. Ik was een makkelijk doelwit. Ze noemden me giraffe en dikkop enzo”

Wij kennen Nikkie als de sterke bazin die ze nu is, maar onze harten breken bij het horen van dit verhaal. Gelukkig heeft Nikkie er het beste uit gehaald en maakte het haar alleen maar sterker, you go girl. 

“Vandaar ook die onzekerheid. Maar ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben er nuchter door geworden, sterk en volhardend. Ik weet, in welke situatie ik ook zit, dat ik erger heb doorstaan”

days before Vogue cut my hair short for our photoshoot… and that isn’t the only cut that happened… zoom in on my middle finger ? that’s what I get for preparing a midnight snack with a knife ?✨

828.2k Likes, 3,182 Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “days before Vogue cut my hair short for our photoshoot… and that isn’t the only cut that…”

Geen glow baby voor Nikkie, maar een glow hond

Nikkie is er – gelukkig – weer bovenop gekomen, maar ze moet er niet aan denken dat haar eigen kind ooit gepest wordt.

“Dit gaat ineens heel diep en misschien klinkt het nu alsof ik er nooit overheen ben gekomen. Dat is niet zo. Ik vind gewoon dat kinderen het tegenwoordig, met alle social media, zo intens voor hun kiezen krijgen. Ik neem liever een leuke hond, dan dat ik een kind moet klaarstomen voor die grote, boze wereld.”

Nikkie’s vriend is het hier nog niet helemaal mee eens, maar Nikkie grapt dat ze dat wel privé afhandelen. Wij houden van haar.

RTL Boulevard

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NikkieTutorials deelt waarom ze geen kinderen wil en de reden is heftig
Sluiten