Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 19 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

NikkieTutorials heeft voor het eerst een Nederlandstalige video uitgebracht en die is fantastisch

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn mega grote fans van Youtuber NikkieTutorials. De Nederlandse beautyguru spreekt vrijwel altijd Engels in haar videos want ze heeft veel volgers uit het buitenland. Deze keer nam ze echter een video op waarin ze Nederlands spreekt en die is fantastisch.

Omdat Nikkie zo gewend is om Engels te spreken in haar videos is het nogal onwennig voor haar om Nederlands te spreken. Dat ziet er dus hilarisch uit.

NikkieTutorials’ Nederlanstalige video

De Nederlandse beautyguru Nikkie de Jager is wereldberoemd dankzij haar make-up tutorials. De visagiste heeft een enorme fanbase in het buitenland en is geregeld in de Verenigde Staten te vinden. Ze is zelfs zo internationaal bekend dat al haar videos in het Engels zijn.

FINALLY IT IS HERE!!!!! ? I uploaded a makeup tutorial speaking DUTCH only!!!! (subtitles available) LINK IN BIO TO WATCH!!!!! ??✨

154k Likes, 1,582 Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “FINALLY IT IS HERE!!!!! ? I uploaded a makeup tutorial speaking DUTCH only!!!! (subtitles…”

Het was daarom nogal onwennig voor haar om een tutorial uit te brengen waarin ze enkel Nederlands spreekt. Het is goed te zien dat Nikkie normaal gesproken geen Nederlands spreekt tijdens het opnemen van tutorials. Haar accent is super veramerikaanst wat heel leuk is om te horen. Bekijk de video hieronder zelf.

“Hallo glimmende baby’s. Vandaag doe ik iets waar jullie lang op hebben gewacht. De tutorial van vandaag zal namelijk compleet in het Nederlands zijn. Zet je schrap voor veel tongbrekers en grappige woorden,” zegt ze in de video. BRB, wij gaan even proberen deze look na te maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NikkieTutorials heeft voor het eerst een Nederlandstalige video uitgebracht en die is fantastisch
Sluiten