Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 3 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Goals – NikkieTutorials gaat op haar knieën voor Rihanna en de foto is hilarisch

Nikkie de Jager – a.k.a. NikkieTutorials – is de Koningin van alle beauty YouTubers en heeft meer dan elf miljoen volgers. Mening celeb zat in haar stoel, waaronder Kim Kardashian. Ze kan dingen met make-up doen, waar wij het bestaan niet eens vanaf wisten en ook de Hollywoodsterren zijn hiervan onder de indruk.

De 25-jarige Brabantse vliegt de hele wereld over en je zou dus denken dat ze niet snel meer onder de indruk is. Want wie bij de Kardashians thuis is geweest, is helemaal ingeburgerd in het glamourwereldje dat Hollywood heet. Maar niets is minder waar. Nikkie ontmoette Rihanna en ze had het niet meer.

Nikkie gaat op de knieën voor Rihanna

Al vinden wij Nikkie een ware make-up queen, ook Nikkie kijkt tegen bepaalde sterren op. Letterlijk, want ze ging op haar knieën voor Rihanna en de foto is hilarisch. Eerlijk is eerlijk, wij zouden precies hetzelfde doen in deze zeldzame situatie.

I MET THE QUEEN. I BENT THE KNEE FOR THE QUEEN ??? @badgalriri

612.8k Likes, 3,165 Comments – NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Instagram: “I MET THE QUEEN. I BENT THE KNEE FOR THE QUEEN ??? @badgalriri”

“I MET THE QUEEN. I BENT THE KNEE FOR THE QUEEN” schrijft Nikkie onder de foto.

Een droom die uitkomt voor Nikkie. De beautyguru steekt niet onder stoelen of banken dat ze fan is van Rihanna. Ze uploadde meerdere video’s waarin ze RiRi’s make-up nadeed en gebruikt veel Fenty Beauty. Ze heeft het ver geschopt, wij herinneren het moment nog dat Nikkie door het dolle heen was toen Rihanna haar foto’s gebruikte op Twitter. Ze huilde van geluk en schreef er deze blogpost over.

Rihanna on Twitter

Stay ahead of the trend this fall season with the new MACxRiRi collaboration #VivaGlamRihanna2 http://t.co/02gUfWr4c7

Nu staat Nikkie oog in oog metRiRi en wij hopen stiekem dat Nikkie – met haar charmes – Rihanna heeft weten te strikken voor een video.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Goals – NikkieTutorials gaat op haar knieën voor Rihanna en de foto is hilarisch
Sluiten