Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 3 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Huh? NikkieTutorials zou in The Vampire Diaries spelen, maar om déze reden ging dat niet door

Dat NikkieTutorials (aka Nikkie de Jager) van alle markten thuis is, is nothing new. Wat betreft beauty is ze natuurlijk de queen, onlangs verscheen ze in het presentatieteam van het Eurovisie songfestival én ze zou bijna in de bekende serie The Vampire Diaries hebben gespeeld.

Bijna, want om een ontzettend stomme reden ging dat niet door. In haar nieuwe YouTube-video vertelt Nikkie over deze gebeurtenis. Hier lees je er alles over.

NikkieTutorials in The Vampire Diairies

In een nieuwe video met lover Dylan en beste vriendin Linda, vertelt Nikkie dat ze ooit bijna is gecast voor The Vampire Diairies. In de video spelen de drie (Dylan, Linda en Nikkie) een spelletje om erachter te komen wie van de twee (Dylan of Linda) Nikkie het beste kent.

Op de vraag in welke Amerikaanse serie Nikkie bijna zou hebben gespeeld, wisten zowel Dylan en Linda het antwoord niet. Het antwoord is The Vampire Diairies. NikkieTutorials was bijna gecast als Meredith.

Make-upvideo’s

Nikkie viel op bij het castingbureau omdat ze een aantal video’s maakte met make-uptutorials in de stijl van de serie. In de nieuwe YouTube-video laat Nikkie weten dat het castingbureau haar naar de opnames in Atlanta wilde halen.

Ze kreeg zelfs het script al opgestuurd én moest een scène opnemen op om te sturen. De rol leek dus heel dichtbij, tót ze doorgaf dat ze 1.90 meter lang is. Ja, echt. Sterker nog, nadat ze haar lengte door heeft gegeven, heeft ze nooit meer wat gehoord.

Kleine acteurs

Zelf denkt NikkieTutorials dat het te maken heeft met het feit dat de andere hoofdrolspelers van The Vampire Diaries redelijk klein zijn. Who cares, daar zijn toch tegenwoordig ook wel allerlei trucjes voor? Wij weten zeker dat Nikkie de rol van Meredith zou rocken.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Huh? NikkieTutorials zou in The Vampire Diaries spelen, maar om déze reden ging dat niet door
Sluiten