Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 10 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Norah (21): ‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vader een OnlyFans account heeft’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Norah* (21), die erachter is gekomen dat haar vader een OnlyFans account heeft.

‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vader een OnlyFans account heeft’

“Ik heb altijd een hele goede relatie gehad met mijn vader. Mijn moeder is al vroeg in mijn jeugd overleden en ik heb verder ook geen broers of zussen, dus het is al een hele tijd hij en ik. Hierdoor hebben we een ontzettend sterke band gekregen, maar ik heb laatst iets ontdekt waardoor onze hele relatie als een leugen voelt. Ik ben er namelijk achter gekomen dat mijn vader een OnlyFans account heeft.”

Hi Norah, kan jij iets meer vertellen over jouw situatie?

“Ik en mijn vader hebben het nooit heel breed gehad. We hadden het nooit slecht, maar we moesten wel altijd op ons geld letten. Ik kon nooit zoals andere kinderen in mijn klas zomaar iets kopen als ik dat wilde. Hier heb ik het soms best wel moeilijk mee gehad, maar het was niet anders. Ik heb wel altijd gezien dat mijn vader zijn best deed om mij alles te geven wat ik wilde hebben. Hij heeft altijd heel hard gewerkt en had meestal twee of drie verschillende banen om ervoor te zorgen dat we rond konden komen.

Sinds twee jaar heeft hij maar één baan en verdient hij een goed loon. We hebben het eigenlijk nooit gehad over wat hij precies doet, maar hij werkte naar mijn gevoel nog steeds even hard als altijd. Wel kon hij met deze nieuwe baan meer thuis zijn en dat vond ik wel gezellig. Ik was en ben natuurlijk blij dat we het deze laatste twee jaar wat breder hadden, maar ik zou het allemaal inleveren als dat zou betekenen dat mijn vader niet meer zou doen wat hij nu doet. Ik ben er laatst namelijk achter gekomen dat mijn vader zijn geld al twee jaar verdient met OnlyFans.”

Hoe ben je hier precies achter gekomen?

“Twee weken geleden werd ik opeens geappt door een vriend van mij. Hij vroeg mij of ik wel wist wat mijn vader voor werk deed en dat hij en wat vrienden van hem beelden hadden gevonden van mijn vader. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar iets in mijn onderbuik zei mij dat het niet goed zat. Toch had ik nooit verwacht dat ze mij zouden vertellen dat mijn vader een OnlyFans account had. Hij gebruikte niet zijn eigen naam op het account, maar aan de foto kon ik direct zien dat het mijn vader was.”

Wat heb je gedaan toen je erachter kwam?

“Ik heb gelukkig nooit gezien wat mijn vader precies op zijn account plaatst, maar ik ben natuurlijk niet gek. Ik weet ook wel waar OnlyFans voor is, maar ik moet niet op die manier aan mijn vader denken. Iel!!! In ons gezin heb ik wel altijd het gevoel gehad dat ik met alles bij mijn vader kon komen, dus dat heb ik dit keer ook gedaan. Ik heb hem geconfronteerd en gezegd dat ik zijn account heb gevonden. Hij leek zich er echter niet voor te schamen en vertelde dat hij er veel geld mee verdient. Ik zei dat ik wilde dat hij ermee stopte en dat ik mij kapot schaamde, aangezien ook vrienden van mij zijn account hadden gevonden, maar ook dit leek hem niet zoveel te doen. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen en kan voor mijn gevoel niet meer hetzelfde naar mijn vader kijken…”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mail via [email protected].

*De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.