Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 18 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Cute – North West bouwt een quarantainefort voor Kanye West en Kim Kardashian

Afgelopen week waren het niet de Kardashians die de headlines domineerden, het was het coronavirus. En terwijl we allemaal ons best doen om het virus in te dammen door onszelf te isoleren, doen de Kardashians vrolijk mee. North West bouwde zelfs een heus quarantainefort voor Kanye en Kim. Hoe lief.

Als je nog een plek zocht om in quarantaine te gaan, zoek dan niet verder en bel North West.

Kardashians in quarantaine

Sinds het coronavirus een pandemie is en de gevolgen steeds duidelijker zichtbaar worden, probeert iedereen zoveel mogelijk tijd binnen te blijven. En natuurlijk doen ook de Kardashians mee aan de maatregelen. Kim laat op haar Instagram stories zien dat haar dochter North een quarantainefort heeft gemaakt voor Kim en Kanye.

En is natuurlijk niets beters dan je creativiteit uitstorten wanneer je voor een langere periode thuiszit. Het quarantainefort van North is dan ook meer dan gewoon een oude doos van je vorige pakket. Haar naam staat er zelfs in sierlijke plakletters op. Wij zouden er wel een paar weken willen verblijven.

kim kanye
@kimkardashian / Instagram
kim kanye quarantaine
@kimkardashian / Instagram

Home tour

Het is niet de eerste keer dat Kim een inkijkje geeft in haar dagelijks leven. Ze neemt volgers vaker mee op home tours via social media. In de Instagram Stories zien we dat North echt aan de essentials heeft gedacht. Zo zien we heel veel kussens en nog meer desinfecterende handgel.

Maar dat is nog niet alles, want North heeft ook twee poppen in haar huis. Die poppen zitten aan tafel en zien er precies zo uit als haar ouders Kim en Kanye. Hoe lief. Volgens Kim heeft North overal aan gedacht: “She made a quarantined section for Kim and Kanye, with windows so we can look out,” vertelt ze. Ook heeft North een bak vol pruiken en een tekening van kersen in haar fort. Wanneer kunnen we intrekken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cute – North West bouwt een quarantainefort voor Kanye West en Kim Kardashian
Sluiten