North West liep haar eerste modeshow en trotse mama Kim legde alles vast

Waar hield jij je mee bezig toen je vijf jaar oud was? Waarschijnlijk spelen met poppen, tikkertje en proberen zo lang mogelijk tijd te rekken voordat je naar bed moest. Normale kinderdingen, dus. Dit geldt niet voor North West, de dochter van Kim Kardashian. Deze liep met haar vijf jaar rustig een modeshow alsof het niets was.

Outlander on Twitter

North West makes her Debut Runway Walk for the ‘L.O.L Surprise’ SS19 Show?

North West loopt een modeshow

Afgelopen weekend liep North een modeshow voor het kindermerk L.O.L., gekleed als ‘Thrilla’ als eerbetoon aan Michael Jacksons ‘Thriller’. Trotse mama Kim zou Kim natuurlijk niet zijn als ze de show niet deelde op social media, zodat wij stervelingen ook een kijkje konden krijgen in het catwalkdebuut van de meest fabulous vijfjarige die er op de wereld rondloopt.

Northie came through! @lolsurprise

11.9k Likes, 406 Comments – Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on Instagram: “Northie came through! @lolsurprise”

Yessss walk queens!!

2,818 Likes, 99 Comments – Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on Instagram: “Yessss walk queens!!”


Het ziet ernaar uit dat North het enorm naar haar zin had op de catwalk, met haar vriendinnetjes. We zijn benieuwd of we meer van de kleine West zullen zien, maar we gokken zomaar van wel.

Ja natúúrlijk, North West heeft nu al haar eerste modellenklus in de pocket

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
North West liep haar eerste modeshow en trotse mama Kim legde alles vast
Sluiten