Redactie
Redactie Entertainment 3 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Té schattig: kleine North West rapt bij Kanye’s Yeezy show

A star is born: kleine North West rapte gisteren bij de achtste Yeezy-show van papa Kanye. Of ze het een beetje kon? Uiteraard. Hoe kan het ook anders als je het van een van ‘s werelds grootste rappers hebt geleerd? Ondanks dat North natuurlijk nooit zal hoeven te werken voor haar geld, verwachten we binnenkort ook diamonds in the sky voor dit kleine meisje.

North West treedt op bij de Yeezy show

“Je bent zo goed als je laatste optreden” wordt wel eens gezegd. In dat geval blijkt maar weer dat we de kleine North bloedje serieus moeten nemen. Tijdens de Yeezy show die plaatsvond tijdens Paris Fashion Week toonde Kim en Kayne’s dochter voor het eerst haar raptalent in het openbaar. Ondanks dat ze nog maar zes jaar is, rapte ze vol zelfvertrouwen een eigen nummer.

Het is overigens niet de eerste keer dat North West een optreden geeft. Dat de kleine meid graag in de spotlights staat (hoe kan het ook anders met zulke ouders en familie?), werd al snel duidelijk toen ze de show stal tijdens de Sunday Service van Kanye eerder dit jaar.

Niet alleen Norths optreden was een grote verrassing, Kanye’s show was dat ook. Hij verstuurde de uitnodigingen namelijk pas afgelopen zaterdag. Het is de eerste modeshow sinds vier jaar. De kaart die verstuurd was namens familie West, zaten nep ratelslangeieren en een takje salie. Nogal een cryptische omschrijving als je het ons vraagt. Desalniettemin gooit Kanye keer op keer hoge ogen met verpletterende shows en optredens. We kijken nu al uit naar het volgende seizoen.

Lees ook: North West liep haar eerste modeshow en trotse mama Kim legde alles vast

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Té schattig: kleine North West rapt bij Kanye’s Yeezy show
Sluiten