Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 4 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

North West verkleedde zich als Selena Gomez en je hart kan dit niet aan

Mocht het je ontgaan zijn, North West is op vijfjarige leeftijd al een echte fashion icon. De sassy dochter van Kim Kardashian en Kanye West droeg afgelopen weekend dezelfde outfit die Selena Gomez droeg in een van haar videoclips en het is té schattig.

Verjaardag Saint en Reign

Het vijfjarige mode-icoontje North West lijkt nu al een neus voor modetrends te hebben. Zo heeft ze al een modeshow gelopen, is ze te zien in verschillende makeup tutorials én heeft ze haar eigen collectie mini designertassen om elke andere mini fashionista jaloers te maken op het schoolplein.

Maar goed, de dochter van Kim Kardashian heeft een nieuwe inspiratiebron gevonden: Selena Gomez. Afgelopen weekend poste Kim op Instagram Stories een hele reeks aan foto’s van het over de top verjaardagsfeestje van Saint West en Reign Disick, waar North natuurlijk ook bij aanwezig was.

north west Selena gomez

North Wests outfits

North paste perfect in het huis van Kim en Kanye, deze was namelijk omgetoverd tot jungle (!) met Tarzan thema, met een felgroene outfit. De croptop en hoge legging lijken precies op de items die zangeres Selena Gomez droeg in de videoclip van het nummer ‘Taki Taki’.

Waar wij als vijfjarigen op verjaardagen vooral bezig waren met rondrennen in comfortabele (en vaak lelijke) kleding en stiekem nog een stukje taart probeerden te pakken, is North bezig met het maken van fashion statements.

Pop Crave on Twitter

North West looks adorable wearing a green embellished two piece from Saks Potts- the same designers who dressed Selena Gomez in the “Taki Taki” music video. ?

Bij het zien van Norths outfit kunnen we ons in ieder geval absoluut voorstellen dat ze over vijftien jaar met een leger achtergronddanseressen in haar eigen videoclip danst. Who knows. Ze heeft meer swag dan wij allemaal bij elkaar hadden op vijfjarige leftijd.

De rest van de verjaardag was trouwens (verrassing) super extra. Het hele huis was een jungle, er was een Tarzan taart en andere snacks waar wij als kleuters alleen maar van konden dromen. Maar goed, de dochter van de KUWTK ster stal de show fo sho.

north west Selena gomez
north west Selena gomez
north west Selena gomez
north west Selena gomez

Dit vind je ook leuk om te lezen.

North West liep haar eerste modeshow en trotse mama Kim legde alles vast

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
North West verkleedde zich als Selena Gomez en je hart kan dit niet aan
Sluiten