Deze video van North West losgaat tijdens Kanye Wests Sunday Service laat je hart smelten

Het is duidelijk dat North West later een grote ster gaat worden. Ouders Kim Kardashian en Kanye West zijn natuurlijk enorm beroemd, maar North heeft zelf al meerdere keren laten zien dat ze wel van optreden houdt. Dat bewees ze afgelopen weekend wederom toen ze helemaal losging tijdens de Sunday Service van Kanye.

Uit volle borst zong North mee tijdens het optreden van haar vader. Gelukkig voor ons deelde Kim hier video’s van en ons hart is gesmolten.

North West tijdens de Sunday Service

North heeft al vaker de show gestolen tijdens de Sunday Service van papa Kanye. Het zesjarige meisje is alles behalve verlegen en lijkt zich niks aan te trekken van de spotlight. Afgelopen weekend zong en danste ze er ook weer op los en Kim zorgde voor het videobewijs van het optreden in Detroit.

Northie singing at today’s ‘Sunday Service’!

3,887 Likes, 130 Comments – Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on Instagram: “Northie singing at today’s ‘Sunday Service’!”

North West heeft talent

In de video zien we North keihard meezingen en dansen. Het meisje kent zelfs alle woorden, wat we best wel indrukwekkend vinden. Helaas had ze geen microfoon op in tegenstelling tot alle professionele zanger en zangeressen. Maar hé, het is nog steeds te schattig voor woorden.

Naast meezingen kwam North ook nog met een paar indrukwekkende dansmoves. Ze probeerde de choreografie van de andere zangers en zangeressen te volgen en leek weinig moeite te hebben met de enorme hoeveelheid mensen die naar haar keek. We weten dat iedereen uitkijkt naar het nieuwe album van Kanye genaamd Jesus is King, maar mogen wij bij deze meer North nummertjes aanvragen? Laten we eerlijk zijn, dat is wat het publiek écht wil.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze video van North West losgaat tijdens Kanye Wests Sunday Service laat je hart smelten
Sluiten