Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 12 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

North West is razend populair op TikTok en fans willen allemaal één ding: zet die comments aan!

De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West mag dan nog maar 9 jaar oud zijn, ze is nu al wereldberoemd én ontzettend populair op TikTok. Het account @kimandnorth, gerund door mommy Kim en een klein beetje door North zelf, heeft inmiddels al 9.2 miljoen volgers. Da’s aardig wat, gezien de leeftijd van miss North. Er worden regelmatig grappige video’s (op hoge snelheid?!) geupload. Denk aan skincare-tutorials, dans-video’s, lip-syncing op viral sounds en ook kan North het niet laten om soms wat cringy beelden van haar moeder te maken. Leuk voor ons om te zien, maar fans van het account willen eigenlijk maar één ding: zet die comments aan!

North West op TikTok

Het is een slimme en verantwoordelijk zet van moeder Kim om de comments uit te schakelen onder de video’s die haar dochter plaatst. Zo wordt ze toch nog een beetje beschermd van de buitenwereld, op deze manier kan ze alleen maar zenden en likes ontvangen. En die krijgt ze, genoeg zelfs. Of je uberhaupt wil dat je negenjarige dochter op TikTok zit, is natuurlijk een heel ander verhaal. Maar waarschijnlijk is dat nu wel hoe de wereld in elkaar zit, en als dochter van kan je natuurlijk niet achterblijven.

North post regelmatig video’s en bewerkt ze dan ook.. op een bijzondere manier. Veel glitter, hoge snelheid, veel effectjes.. precies passend voor een negenjarige.

Zet die comments aan!

Fans van de familie vinden North dan ook ‘heel erg komisch’ en jammer dat de reacties op TikTok uitgeschakeld staan. We weten allemaal: reacties kunnen de video vaak nóg grappiger maken, omdat zo veel mensen de juiste grap weten te maken of een bepaalde siutatie kunnen uitvergroten. Nogmaals, logisch dat die op North’s account uitstaan, maar jammer is het inderdaad.

Check de TikToks

Hieronder ‘zie’ je hoe North een sleep-over houdt met nichtje Penelope Disick en hot chocolate maakt. Zie je? Veel glitter. Bekijk ook nog wat andere video’s, maar als je echt even lekker wil scrollen ga dan uiteraard naar het TikTok-account zelf.

@kimandnorth

Sleepovers be like

♬ No Scrubs – TLC

@kimandnorth

@kimandnorth

♬ original sound – MirandaSings

Iconic. Nu al.

Ff lachen – Deze memes over het einde van Keeping Up With The Kardashians zijn hilarisch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.