Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 8 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Cute – North West speelt een rol in de nieuwe videoclip van Kanye West

Nadat Kanye West een megadeal tekende met Gap, heeft hij onlangs zijn tiende solo-album uitgebracht: God’s Country. De eerste single van het album is samen met Travis Scott en daar hoort natuurlijk ook een videoclip bij. Wie ook in die clip shined, is dochter North West.

Aan het eind van de clip met vele visuals is North West dansend te zien. Cute.

North West in videoclip van Kanye West

Het eerste lied van het tiende album van Kanye West (God’s Country) is uit. Wash Us in the Blood is een feature met Travis Scott. Bij deze eerste single hoort ook een videoclip. De videoclip zit vol met visuals van regisseur, cameraman én kunstenaar Arthur Jafa.

Jafa voegde verschillende clips van onder andere politieprotesten, videogames, live-optredens van zwarte artiesten en zwarte ziekenhuispatiënten samen. Eindstand? Een videoclip vol met krachtige beelden. En wie de clip heeft gezien, heeft het einde met North West vast niet gemist.

Haar rol

Aan het einde van de video zien we de zevenjarige dochter van Kimye (Kanye West en Kim Kardashian), North West. Het is een stukje van de Sunday Service-repetitie waar North bij aanwezig was. Dit exclusieve beeldmateriaal maakt de clip wat ons betreft helemaal af.

Van kleins af aan

Het is niet de eerste keer dat dochter North West te zien is in het werk van haar vader. Eerder dit jaar gaf ze een optreden tijdens de modeshow van Yeezy Season 8 in Parijs.

Sterker nog, North heeft al sinds ze een baby was een rol in haar vaders muziekvideo’s. In 2015 had ze als klein meisje al een rolletje in “Only One”. In de visuals van “Closed on Sunday” was North ook te zien, samen met moeders en siblings Saint, Chicago en Psalm.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cute – North West speelt een rol in de nieuwe videoclip van Kanye West
Sluiten