NSMBL Adventskalender #1: hotelovernachting en diner in Hotel Kimpton De Witt

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een heerlijke overnachting en diner in Hotel Kimpton De Witt in hartje Amsterdam te winnen.

1 december: overnachting en diner in Hotel Kimpton De Witt

Het is 1 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. De winter is een perfecte periode voor een nachtje weg met een van je dierbaren. En daarom bieden wij je de kans om een heerlijke overnachting en dinere in Hotel Kimpton De Witt in hartje Amsterdam te winnen.

Een mini escape in eigen land. Het Kimpton De Witt Hotel is een heerlijk boetiekhotel met stijlvol ingerichte kamers en ruimtes geïnspireerd op Nederlands design. De perfecte combinatie van moderniteit en luxe, midden in de binnenstad van Amsterdam. Geniet van een stijlvol verblijf, proef de kerstsferen in de stad en struin over de grachten: het Kimpton De Witt Hotel is jouw toevluchtsoord. En dat is nog niet alles, want je krijgt ook een diner in het restaurant van het hotel: Celia.

december kimpton de witt

Diner bij Celia Amsterdam

Hoewel de horeca nog even gesloten blijft de komende periode, is Restaurant Celia wel toegankelijk voor hotelgasten. Met een menu vol heerlijke gerechten en drankjes, is het heerlijk om hier lekker te genieten van een diner voor twee. Het is ook mogelijk om cocktails te drinken bij Super Lyan. En daarna kruip je natuurlijk heerlijk onder de wol in je eigen hotelkamer.

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet check jij binnenkort in bij het Kimpton De Witt Hotel. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 2 december staat weer een andere prijs te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #1: hotelovernachting en diner in Hotel Kimpton De Witt
Sluiten