Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 10 dec 2020

NSMBL Adventskalender #10: knipbehandeling én treatment bij Rob Peetoom

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag geven we een Ladies haircut én Hair Spa Treatment ter waarde van €116 weg bij een Rob Peetoom salon naar keuze.

Winnen op 10 december: knipbehandeling én treatment bij Rob Peetoom

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans op een Ladies haircut én Hair Spa Treatment ter waarde van €116 bij een Rob Peetoom salon naar keuze. Wel belangrijk: deze winactie is te boeken vanaf 1 januari 2021.

Kans maken?

Dat je de haircut en treatment vanaf 1 januari kunt boeken hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, want zeg nou zelf: bij een nieuw jaar, hoort een nieuw kapsel. You ready? Kijk dan snel naar de post hieronder, volg de stappen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Good luck!

 

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #10: knipbehandeling én treatment bij Rob Peetoom
Sluiten