NSMBL Adventskalender #17: een I.Ma.Gi.N Jewels cadeaubon t.w.v. €75

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een cadeaubon van €75 van I.Ma.Gi.N Jewels te winnen.

17 december: cadeaubon van €75 van I.Ma.Gi.N Jewels

Het is 17 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas is net voorbij, kerst, oud en nieuw komen eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een cadeaubon van €75 van I.Ma.Gi.N Jewels weg.

I.Ma.Gi.N Jewels maakt collecties vol prachtige sieraden voor een gevoel van everyday luxury. De gepassioneerde ambachtslieden en het creatief team werken nauw samen om inspirerende nieuwe sieradencollecties te creëren. Alledaagse luxe tegen een eerlijke prijs, dat is waar I.Ma.Gi.N Jewels voor staat. Wij mogen een te gekke cadeaubon ter waarde van €75 van dit mooie merk weggeven.

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een geweldige cadeaubon van I.Ma.Gi.N Jewels ter waarde van €75. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 18 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #17: een I.Ma.Gi.N Jewels cadeaubon t.w.v. €75
Sluiten