Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 19 dec 2020

NSMBL Adventskalender #19: Giorgio Armani MY WAY Eau De Parfum t.w.v. €100

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om Giorgio Armani MY WAY Eau De Parfum ter waarde van €100 te winnen.

19 december: Giorgio Armani MY WAY Eau De Parfum t.w.v. €100

Het is 19 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas is net voorbij, kerst, oud en nieuw komen eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk de Giorgio Armani MY WAY Eau De Parfum ter waarde van €100 weg.

De nieuwe vrouwengeur van Giorgio Armani heet MY WAY. Het is de geur van ervaringen en connecties voor de nieuwsgierige en authentieke vrouwen die bereid zijn hun horizon te verbreden en betekenisvolle ontmoetingen over de hele wereld te beleven. De geur van dit parfum is echt heerlijk. Goed nieuws: wij geven hem vandaag exclusief weg.

MY WAY

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort de Giorgio Armani MY WAY Eau De Parfum ter waarde van €100. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 20 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #19: Giorgio Armani MY WAY Eau De Parfum t.w.v. €100
Sluiten