NSMBL Adventskalender #2: M·A·C Cosmetics Adventskalender t.w.v. €159,95

et is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een geweldige M·A·C Cosmetics Adventskalender ter waarde van €159,95 te winnen.

2 december: M·A·C Cosmetics Adventskalender

Het is 2 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een M·A·C Cosmetics Adventskalender ter waarde van €159,95 weg.

De adventskalender van M·A·C Cosmetics is een van de populairste producten die ze hebben, vorig jaar was hij binnen 48 uur uitverkocht. Dit jaar was het ook in oktober al raak. De adventskalender is inmiddels nergens meer te krijgen, maar op NSMBL geven wij er nog exclusief een weg. De kalender ziet er geweldig uit, hij is rond en roze metallic van kleur. En dan natuurlijk de inhoud: meerdere lipsticks en lipgloss, mascara, prachtige kleuren oogschaduw en natuurlijk onze favoriete M·A·C verzorging.

adventskalender
M·A·C

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort deze geweldige M·A·C Cosmetics Adventskalender. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 3 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #2: M·A·C Cosmetics Adventskalender t.w.v. €159,95
Sluiten