Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 21 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

NSMBL Adventskalender #21: Skins Holiday Box en diptyque kaars t.w.v. €89

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om de Skins Holiday Box en een heerlijke diptyque kaars ter waarde van €89 te winnen.

21 december: Skins Holiday Box en diptyque kaars

Het is 21 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas is net voorbij, kerst, oud en nieuw komen eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk de Skins Holiday Box en een heerlijke diptyque kaars ter waarde van €89 weg.

De Skins Holiday Box is een feestelijke geschenkverpakking met maar liefst veertien luxe producten. Een geweldig cadeau voor onder de kerstboom, voor jezelf of voor een dierbare. De veertien producten zijn een mix van mini’s in handig try & travel formaat en full-size producten, en bieden de perfecte gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreide assortiment van Skins Cosmetics. En wij vertellen je alvast: dat wil je.

Skins Holiday Box
Kaars van diptyque

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een Skins Holiday Box en diptyque kaars van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 22 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #21: Skins Holiday Box en diptyque kaars t.w.v. €89
Sluiten