Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 22 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

NSMBL Adventskalender #22: €100 (!) bezorgtegoed van Hanting Delivery

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om €100 bezorgtegoed van Hanting Delivery te winnen.

22 december: €100 bezorgtegoed van Hanting Delivery

Het is 22 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas is net voorbij, kerst, oud en nieuw komen eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk €100 bezorgtegoed van Hanting Delivery weg.

Hanting Delivery is een bezorgservice voor Oosterse gerechten. Ze bezorgen verschillende Oosterse foodconcepten met een Westerse twist bij jou thuis. Chef Han Ji en zijn team staan voor je klaar. Date night, een verjaardag of geen zin om te koken? Binnen 30 minuten heb je een culinaire maaltijd in huis, gemaakt van de meest verse en gezonde ingrediënten.

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort €100 bezorgtegoed voor Hanting Delivery van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 23 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #22: €100 (!) bezorgtegoed van Hanting Delivery
Sluiten