Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 27 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

NSMBL Adventskalender #27: 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free te winnen.

27 december: 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free

Het is 27 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas en kerst zijn net voorbij, oud en nieuw komt eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free weg.

Heb je goede voornemens? Teveel kerststol in je mond gepropt? Er is altijd een reden om fitter door het leven te gaan. We helpen je graag door 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free weg te geven. Hoewel de sportscholen nu nog gesloten zijn, kan je direct van start gaan als ze weer openen. Gezond en fit door het leven in 2021.

Fit For Free

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een 8-weken abonnement bij Fit For Free van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 28 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #27: 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free
Sluiten