Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 28 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

NSMBL Adventskalender #28: OnePlus Nord Ash Grey t.w.v. €399

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een OnePlus Nord Ash Grey ter waarde van €399 te winnen.

28 december: OnePlus 8T toestel

Het is 28 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas en kerst zijn net voorbij, oud en nieuw komt eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een OnePlus Nord Ash Grey ter waarde van €399 weg.

De OnePlus Nord is het eerste product uit de nieuwe, betaalbaardere smartphoneserie van het merk en werd onthuld via ’s werelds allereerste AR-smartphone-introductie. Net als de flagshipmodellen die OnePlus onlangs veelvuldig op de markt bracht, heeft de Nord de vertrouwde OnePlus-kwaliteit, inclusief veelzijdige camera die perfecte selfies maakt. Klinkt amazing, toch? Wij geven dit unieke toestel weg.

OnePlus Nord Ash Grey

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een OnePlus Nord Ash Grey van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 29 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #28: OnePlus Nord Ash Grey t.w.v. €399
Sluiten