NSMBL Adventskalender #29: Moroccanoil pakket t.w.v. €134

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een pakket van Moroccanoil ter waarde van €134 te winnen.

29 december: pakket van Moroccanoil

Het is 29 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas en kerst zijn net voorbij, oud en nieuw komt eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een pakket van Moroccanoil t.w.v. €134 weg.

Moroccanoil heeft een unieke, met argan olie verrijkte formule ontwikkelt die beschadigd haar voedt, versterkt en prachtig laat glanzen. Naast een uitgebreide haarverzorgingslijn met serums, shampoo’s, conditioners en haarmaskers, biedt Moroccanoil ook een luxueuze verzorgingslijn. Het pakket dat we weggeven bevat 3 producten: Moroccanoil Treatment Original 100 ml, Weightless Hydrating Mask 250 ml en Dry Body Oil 100 ml. Dit wil je toch winnen?

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een pakket vol producten van Morrocanoil van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 30 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #29: Moroccanoil pakket t.w.v. €134
Sluiten