NSMBL Adventskalender #3: 5x een lingeriebon van Marie Jo en PrimaDonna t.w.v. €125

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een bon van Marie Jo en PrimaDonna ter waarde van €125 te winnen. En we geven er maar liefst vijf weg.

3 december: 5x lingeriebon van Marie Jo of PrimaDonna

Het is 3 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk 5x een lingeriebon van Marie Jo of PrimaDonna ter waarde van €125 weg.

De lingerie van Marie Jo en PrimaDonna, die allebei onder lingeriegroep Van De Velde vallen, is comfortabel en stylish. Omdat de feestdagen eraan komen, is niets fijner dan een nieuw lingeriesetje. De feestcollectie van zowel Marie Jo als PrimaDonna is dan ook om van te smullen en daarom geven wij nog 5 exclusieve bonnen ter waarde van €125 per stuk weg. De bonnen zijn in te leveren bij de meeste verkooppunten van Marie Jo en PrimaDonna, bijvoorbeeld bij het Lincherie Stylingcenter in de 9 Straatjes. De voucher is niet geldig online.

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een cadeaubon ter waarde van €125 om een mooie lingerieset mee te gaan uitzoeken. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 4 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #3: 5x een lingeriebon van Marie Jo en PrimaDonna t.w.v. €125
Sluiten