Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 30 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

NSMBL Adventskalender #30: Hotelovernachting bij Designhotel Maastricht

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een hotelovernachting inclusief ontbijt bij Designhotel Maastricht te winnen.

30 december: hotelovernachting inclusief ontbijt bij Designhotel Maastricht

Het is 30 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas en kerst zijn net voorbij, oud en nieuw komt eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een hotelovernachting inclusief ontbijt bij Designhotel Maastricht* weg.

Op slechts een paar minuten lopen van het station ligt Designhotel Maastricht. Het hotel zit midden in de trendy buurt Wyck, bekend om zijn bijzondere modeshops, delicatessenzaken, antiquariaten, interieur- en designwinkels en galeries voor beeldende kunst. Designhotel Maastricht is minstens net zo bijzonder als de ‘’Wyck’’ waarin het staat. Geen kamer is hetzelfde en je verbaast je over alle verrassende details. Loop in een mum van tijd naar het Vrijthof, scoor hebberigmakende items bij de boetieks en conceptstores in de buurt of strijk neer bij een van de vele restaurants of terrassen die de stad rijk is.

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een hotelovernachting in Designhotel Maastricht van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 31 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

*De voucher is geldig tot 30 juni 2021 en op basis van beschikbaarheid.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #30: Hotelovernachting bij Designhotel Maastricht
Sluiten