Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 31 dec 2020

NSMBL Adventskalender #31: HUAWEI WATCH FIT t.w.v. €129,99

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een HUAWEI WATCH FIT ter waarde van €129,99 te winnen.

31 december: HUAWEI WATCH FIT

Het is 31 december en daarmee komt het feestseizoen tot een eind. Sinterklaas en kerst zijn voorbij, oud en nieuw is vandaag: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we met NSMBL ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Adventskalender.

Onze laatste prijs is natuurlijk extra speciaal. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een WATCH FIT van Huawei te winnen. En dat kun je wel gebruiken om fit het nieuwe jaar in te gaan. Met de HUAWEI WATCH FIT kun je allerlei workouts doen, je stappen tellen en er zit zelfs een personal coach ingebouwd. En dat is nog niet alles, de WATCH FIT heeft een batterijduur tot 10 dagen en een extra groot AMOLED display.

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een HUAWEI WATCH FIT van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #31: HUAWEI WATCH FIT t.w.v. €129,99
Sluiten