NSMBL Adventskalender #4: donkergroene Uniqlo mantel t.w.v. €129,90

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een donkergroene mantel van Uniqlo ter waarde van €129,90 te winnen.

4 december: donkergroene mantel van Uniqlo

Het is 3 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een hele fijne, wollen Uniqlo mantel ter waarde van €129,90 weg.

Uniqlo is een favoriet van ons als het aankomt op fijne basics, mantels en truien. Een aantal jaar geleden streken ze neer in Amsterdam en inmiddels hebben ze ook een winkel in Den-Haag geopend. Reden genoeg om een fijne mantel van het merk weg te geven in december. De mantel is heel donkergroen en is beschikbaar in maat S. Ga jij hiermee de blits maken tijdens de feestdagen? Wie weet.

Uniqlo

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort deze geweldige mantel in maat S ter waarde van €129,90. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 5 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #4: donkergroene Uniqlo mantel t.w.v. €129,90
Sluiten