NSMBL Adventskalender #6: horloge en luxe sieradencase van Rosefield t.w.v. €213,00

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. NSMBL geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de NSMBL Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een horloge en luxe sieradencase (met inhoud) van Rosefield ter waarde van €213,00 te winnen.

6 december: horloge en luxe sieradencase van Rosefield

Het is 6 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas is net voorbij, kerst, oud en nieuw komen eraan: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op NSMBL ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze NSMBL Adventskalender. En de winactie van vandaag heeft alles te maken met het aftellen naar de feestdagen. We geven namelijk een horloge en een luxe sieradencase (met inhoud) van Rosefield ter waarde van €213,00 weg.

Rosefield maakt horloges en sieraden die je elke dag opnieuw wilt dragen. De sieraden en horloges hebben minimalistische details en stralen pure luxe uit. Wij geven het nieuwste horloge van Rosefield weg: The Octagon Black Sunray Steel Gold. Een modern horloge met een vintage twist. Daarnaast geven we een gevulde sieradencase weg. De sieradencase bevat een graveerbare ring en een ketting. De items uit deze winactie staan op onderstaande afbeelding.

Rosefield

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van NSMBL en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een nieuw horloge en een sieradencase ter waarde van €213,00. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 7 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
NSMBL Adventskalender #6: horloge en luxe sieradencase van Rosefield t.w.v. €213,00
Sluiten