Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Love & Life 29 apr 2017

NSMBL bezoekt: de liefste geitenboerderij in het Amsterdamse Bos

Als je altijd al eens met honderden geiten hebt willen knuffelen óf yoga met ze wilt doen, dan ben je in het Amsterdamse Bos bij Geitenboerderij Ridammerhoeve aan het juiste adres. Wat een topplek is dit.

Toen wij deze yoga retraite in Oregon tegenkwamen, leek het ons al de leukste manier om te ontspannen. Maar nu is er dus ook een boerderij in ons eigen land die dat doet, die sowieso al heerlijk is om te bezoeken: Geitenboerderij Ridammerhoeve.

Alle soorten boerderijdiertjes

Naast een lesje yoga kun je ook knuffelen met honderden geiten én de kleintjes melk geven. Je vindt er ook kippen, varkens, koeien en paarden. Wat betreft geitjes lopen er over de honderd melkgeiten en een zestigtal lammeren, waarvan je ter plekke ook diverse producten kunt kopen gemaakt van de geitenmelk.

Bereikbaarheid

De plek is het makkelijkst te bereiken met de fiets of auto, maar ook prima met het openbaar vervoer. Zorg wel voor een opgeladen telefoon, zodat je makkelijk de weg terug kunt vinden naar de bushalte! Daarin waren we zelf een beetje gefaald. De Geitenboerderij is natuurlijk ook heerlijk te combineren met een rondje Amsterdamse Bos, mocht je er toch al zijn.

Algemene info

De boerderij is dagelijks open van 10:00 tot 17:0, met uitzondering van dinsdag. De entree is gratis!

Geitenboerderij Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB Amstelveen

NSMBL toerist in eigen land: Paleis op de Dam in Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NSMBL bezoekt: de liefste geitenboerderij in het Amsterdamse Bos
Sluiten