Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Post 20 jul 2017

NSMBL City Guide: 5 x de leukste (nieuwe) hotspots van Den Bosch

Voor de nieuwste City Guide begaven we ons onder de rivieren: Den Bosch! We hebben de leukste én nieuwste winkels verzameld. Kijk en lees snel verder wat onze favoriete plekken zijn.

Oerwoud

Oerwoud is een stadstuinwinkel én health cafe in één, dus gezond snacken, lunchen en een bakje koffie doen terwijl je planten shopt doe je hier! Denk aan heerlijke versgeperste sapjes en smoothies, salades en diverse snacks op een plankje. Bij Oerwoud kun je terecht voor alles dat groen en duurzaam is!

Vughterstraat 84 / website

Robbies

Heerlijk ontbijten of lunchen doe je bij Robbies. Met een ruime keuze aan broodjes, gebak of ander lekkers kan je hier gezellig eten! Ook kan je hier shoppen voor de leukste woonaccessoires, kleding, maar ook bijvoorbeeld geurstokjes van hun eigen label.

Verwersstraat 33 / website

Conceptstore 21

Conceptstore 21 verkoopt handgemaakte woonaccessoires. De eigenaresse Myrthe werkt graag samen met ondernemers uit de buurt, maar ze zelf ook betaalbare mokken, kaarten, kussen en vaasjes onder het label Room21 !

Hinthamerstraat 137 / website

Daily Poetry

Daily Poetry is een lifestyle winkel van Sander en Brit. In de winkel is een collectie aan spulletjes te vinden die ze zelf met alle liefde uitzoeken. Wanneer je de winkel binnenstapt voelt het als een gezellige huiskamer. Kaarten, slingers, bestek, kleding, planten, noem het maar op! De winkel verlaten met lege handen doe je niet snel.

Vughterstraat 72 / website

Oak

Oak is een soort miniwarenhuis in hartje Den Bosch. Ze verkopen de leukste hebbedingetjes, kleding en sieraden van onder andere merken zoals Storytiles, Studio Elke van den Berg, Bloomingville en Selected Femme.

Snellestraat 45 / website

Reageer op artikel:
NSMBL City Guide: 5 x de leukste (nieuwe) hotspots van Den Bosch
Sluiten