Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Love & Life 23 feb 2017
Leestijd: 2 minuten

NSMBL City Guide: 5 x de leukste (nieuwe) hotspots van Utrecht

Voor de nieuwste City Guide reisden we af naar het midden van het land: Utrecht! We hebben de leukste én nieuwste winkels verzameld. Kijk en lees snel verder wat onze favoriete plekken zijn.

Rood & Bloem

Een half jaar geleden werd de droom van Carolien werkelijkheid; haar eigen winkel genaamd Rood & Bloem. Voor originele cadeautjes of meer groen in huis moet je bij Rood en Bloem zijn! Je vindt er de leukste mini-cacti en planten. Naast groen verkoopt Carolien ook prints, kaartjes en (woon)accessoires van jonge ontwerpers.

Europalaan 2B / website

Atelier Ohlala

In een schattig zijstraatje in het centrum van Utrecht is het recent geopende Atelier Ohlala te vinden. En oh, wat worden we hier hebberig van! Je vindt er de mooiste sieraden, accessoires, prints, kleden, kaarsen en nog véél meer leuke en unieke hebbedingen van over de hele wereld. Eigenaresse Marjolein werkt verder graag met kleine creatieve merken. Ook kan je er kaartjes, prints, notebooks, kussens en handgemaakte Marokkaanse accessoires vinden van haar eigen label Stylenoot.

Kintgenshaven 1A / website

The Village Coffee & Music

Een klassieker. Van deze plek worden wij vrolijk en ook de barista staat al dansend koffie in te schenken. Niet alleen is – de eigen gebrande – koffie heerlijk, ook de sfeer en locatie zijn erg fijn. Je kunt merken dat The Village een favoriet is! Het is er gezellig druk, maar er zijn gelukkig voldoende zitplaatsen voor iedereen.

Voorstraat 46, 3512 AP Utrecht / website

Klijs & Boon

Alweer vijf jaar in Utrecht en nog steeds een fijn shopadres. Met merken zoals Wood Wood, Won Hundred en Han Kjøbenhavn is Klijs & Boon een waar Scandinavisch shopwalhalla. Mocht je energie kwijt willen, dan hangt er in de winkel ook een mooie schommel. Daarnaast loopt Sheriff, de hond van eigenaresse Gwen, graag in de winkel rond om te knuffelen.

Voorstraat 44 / website

Badhu

In dit voormalige badhuis kan je heerlijk lunchen en dineren geïnspireerd op keukens uit het Midden-Oosten. Voor ieder wat wils! Zo heb je Libanese pizza, Turks brood met dips en soep maar ook pompoen met honing en gefrituurde salie. Overnachten kan er ook.

Willem van Noortplein 19 / website

NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots in Den Haag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL City Guide: 5 x de leukste (nieuwe) hotspots van Utrecht
Sluiten