Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Love & Life 18 mei 2017

NSMBL City Guide: 6 x hotspots in Groningen

Meer dan een jaar geleden maakten we onze laatste City Guide over Groningen. Ondertussen zijn er nieuwe lunchtentjes en shops bijgekomen, verhuisd of hebben we iets nieuws ontdekt. Tijd voor een update!

Pernikkel

Een kleine, wekelijks wisselende kaart voor ontbijt, lunch en ook nog eens diner. Wij begonnen de dag met heerlijke pancakes (€4), gebakken ei (€5) en yoghurt (€3). Voor een klein prijsje ga je rollend naar huis.

Aweg 2 / website

FOLK

Bij conceptstore FOLK kun je terecht voor de leukste prints, kaartjes, papierwaren, kleding en design. Uitgezocht door twee eigenaren, Tim en Anne, die officieel afgestudeerd zijn als interieur- en productontwerpers. Open vanaf 11:00 – voor die tijd staan Tim en Anne in hun eigen atelier!

Folkingestraat 17 / website

Holtbar

Heb je een leuk cadeautje nodig (voor jezelf, bijvoorbeeld) dan slaag je hier sowieso. De mooiste prints, sieraden, planten, keramiek en nog veel meer vind je hier. Naast shoppen kan je ook terecht voor een bakkie met wat lekkers.

Oude Kijk in Het Jatstraat 20 / website

Lovely Little Living

Zoet, zoeter, zoetst. Je kunt hier de meest schattige hebbedingen shoppen zoals ijsjes-lichtboxen, knuffels, hanglampjes en nog veel meer. Naast shoppen valt er ook te snacken: denk aan suikerspin-ijs, de zoetste milkshakes, cupcakes, macarons en taartjes in alle kleuren van de regenboog.

Herestraat 17 / Astraat 16 / website

Tim Tom

Toe aan oude, nieuwe meubels in huis? Tim Tom verkoopt unieke vintage meubels, met een passie voor de Scandinavische stijl. Ook vind je er keramiek, planten, prints en meerdere juweeltjes die bij de winkel passen.

Nieuwe Ebbingestraat 19 / website

Konbu Streetfood

Voor de lekkerste Aziatische streetfood als Vietnamese pho en Japanse ramen moet je bij Konbu zijn! Je kunt de voorgerechten heerlijk delen; denk aan edamame, kimchi pancake, Koreaanse fried chicken en steamed buns! Na de maaltijd krijg je ook nog een gezellige polaroidfoto mee van jezelf!

Oosterstraat 10 / website

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NSMBL City Guide: 6 x hotspots in Groningen
Sluiten