Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Food 24 nov 2016

NSMBL City Guide: 7 x de leukste hotspots van Delft

Delft is een vrij onbekende stad in ons portfolio en precies daarom besloten we er eens een bezoekje aan te brengen. Voor de City Guide van deze week ben je volledig verzekerd van mooie, interessante of lekkere nieuwe parels, allemaal in een stad die zeker een dag van je tijd verdient!

Kek

We arriveren vroeg in de ochtend bij Kek en scoren met veel geluk nog het laatste tafeltje. Nadat we de pancakes en koffie op hebben, snappen we deze drukte maar al te goed: Kek begrijpt wat lekker is. Fluffy pancakes, crispy bacon en échte maple syrup. Verder kan je hier ook shoppen voor hebbedingetjes.

Voldersgracht 27 // website

INSTORE conceptstore

Melanie en Denise hebben nooit stilgestaan. Na een succesvolle carrière in styling besloten ze styling & ontwerp bureau STUDIO-2010 op te richten en zo begon ook het hebben van een eigen winkel te kriebelen. Na lange voorbereiding en een aantal pop-up stores is INSTORE conceptstore ontstaan. Je kunt hier kleding shoppen voor mannen en vrouwen, maar ook voor leuke interieurspullen ben je aan het goede adres!

Voldersgracht 18 // website

Spontaan een dagje Delft plannen, omdat het kan

Seven Days

Als interieurliefhebber mag je Seven Days niet overslaan. In dit grote pand zijn veel hoekjes te vinden met ieder eigen stijl, waardoor je veel inspiratie opdoet. Ook is er een café waar je koffie of thee met wat lekkers eten kan.

Oude Langendijk 7A // website

Groene Vingers

NSMBL’s Yvet kon Delft niet verlaten zonder plant, na een bezoekje aan Groene Vingers. De winkel is een waar plantenwalhalla, maar je kunt er ook shoppen voor interieurspullen. Zeker de moeite waard als je van groen houdt in huis, al is het alleen maar om inspiratie op te doen.

Burgwal 23 // website

Galerie XS

De kleinste galerie van Nederland is te vinden in Delft en is slechts acht vierkante meter groot! De galerie is van Marga Weijer en ze verkoopt er onder andere haar eigen werken zoals kaartjes en prints, maar je kunt er ook shoppen voor tassen, panty’s en schilderijen.

Voorstraat 16 // website

OFFLINE IS THE NEW BLACK

Wanneer je OFFLINE binnenstapt, valt de goudsmidtafel meteen op. Een van de eigenaressen, Lies, maakt zelf sieraden en verkoopt ze in de winkel. Marie-Lisah, de andere eigenaresse, begon in 2012 vintage kleding te verkopen in winkels in Amsterdam en in een webshop, maar nu kan je terecht bij OFFLINE. Ook kun je hier shoppen voor keramiek, kaartjes, planten, notebooks, prints, schoenen en nog veel meer.

Oude Delft 149 // website

HUMMUS

Een heerlijk uitgebreide menukaart? Check. Mooi design? Check. Interieur om jaloers van te worden? Dubbel check. (Die roze bank!) Hummus heeft een menukaart met Midden-Oosterse gerechten en het is nog eens super lekker ook. Overal is aan gedacht: van de mooie visitekaartjes tot aan het stippenbehang en de roze deuren op het toilet. Hummus staat hoog in onze lijst met favoriete eettentjes. We komen graag nog eens terug!

Molslaan 39 // website

Reageer op artikel:
NSMBL City Guide: 7 x de leukste hotspots van Delft
Sluiten